» Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea site-ului de comert electronic www.laboratoronline.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Acest site este proprietatea SENTECH TRADE S.R.L. care isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Site-ul este gazduit de serverele companiei GAZDUIRE WEBDESIGN  S.R.L. J40/3898/2007, RO21204089, Strada Brazilia, Nr. 31, Sector 1, Bucuresti, Capital Social 200 Lei, isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

Copyright

Intregul continut al acestui site www.laboratoronline.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SENTECH TRADE S.R.L.. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SENTECH TRADE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SENTECH TRADE S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor.

SENTECH TRADE S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Conditii legale

www.laboratoronline.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.laboratoronline.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre SENTECH TRADE S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Pentru orice nelamuriri, sugestii sau probleme intampinate va rugam sa ne contactati la office@sentech.ro

 

Termeni si conditii » Confidentialitatea datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sentech Trade S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs, un membru al familiei dvs sau o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii si facturarii produselor comandate, informarea prin newsletter referitoare la promotiile, concursurile si produsele noi din site.

Furnizarea datelor corecte este obligatorie, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a facturarii si livrarilor de produse comandate. Refuzul dvs face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata firmei Sentech Trade SRL.

Conditii de plata: 50% avans la lansarea comenzii, 50% la livrare. Pretul va fi calculat la cursul oficial BNR din ziua facturarii.

In conditiile in care, din diverse motive, beneficiarul renunta la comanda dupa incasarea avansului, SC "Sentech TRADE" SRL isi rezerva dreptul de a retine avansul platit in cuantum de 100%, ca si penalitati aferente prejudiciului creat, cu exceptia cazurilor de forta majora, definite conform legii.

Copyright © 2011 Sentech. Toate drepturile rezervate.

Site realizat de Gazduire Webdesign.