Termeni si conditii  :  » Termene si Conditii de Livrare

Termenul de livrare pentru Bucuresti este de la 24 ore la 2 zile lucratoare si de la 48 de ore la 3 zile lucratoare pentru celelalte localitati. Aceste termene sunt valabile pentru produsele aflate in stoc.

In cazul produselor care nu sunt pe stoc, Sentech Trade S.R.L. isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare.

In contul de utilizator veti avea posibilitatea de a crea o alta adresa (in cazul in care doriti ca livrarea sa fie efectuata la o alta adresa decat cea din Certificatul de Inregistrare sau C.I.).

In circa 24h de la efectuarea comenzii, un operator al companiei noastre, va va contacta prin telefon sau email, pentru confirmare.

Plata produselor comandate de pe www.laboratoronline.ro se realizeaza in RON (la valoarea din momentul efectuarii comenzii).

In conditiile in care SC "Sentech TRADE " SRL nu isi onoreaza comenzile in termenele de livrare agreate, beneficiarul este in plin drept sa primeasca penalitati in cuantum de 0.1% pe zi de intarziere din valoarea facturii.

Termeni si conditii  :  » Costuri de Livrare

Transportul este Gratuit, in localitatile in care exista sediul Fancourier


Copyright © 2011 Sentech. Toate drepturile rezervate.

Site realizat de Gazduire Webdesign.